duminică, 3 aprilie 2011

Ce conţine un pachet Home Cinema?

Un sistem Home Cinema  de bază este compus din boxe, inclusiv un subwoofer pentru sunetul de bas, şi un receiver, care amplifică şi reproduce sunetul comprimat digital în detalii complete. Pentru a îmbunătăţi divertismentul la locuinţă, puteţi de asemenea să optaţi pentru pachete cu playere Blu-ray Disc™, recordere cu unitate hard disk sau playere DVD, astfel încât să puteţi beneficia de cele mai recente standarde în ceea ce priveşte divertismentul HD.

 

Numărul de boxe are vreo influenţă?

Pentru a recrea modul în care urechea umană percepe sunetul, va trebui să poziţionaţi boxe în toată camera, fiecare având propriul „canal” de sunet. În general, cu cât aveţi mai multe boxe, cu atât mai realiste vor fi efectele sonore pe care le veţi auzi. Canalele de sunet sunt configurate după cum urmează (fiecare cifră de mai jos denotă numărul de boxe, plus un subwoofer indicat după punct).
2.1 – conţine 2 boxe faţă, plus 1 subwoofer. Îmbunătăţire semnificativă faţă de sunetul difuzoarelor televizorului. Ideal pentru sunet surround în spaţiile mai mici sau dormitoare.
5.1 – şase canale de sunet cu 3 boxe faţă (stânga, centru şi dreapta) şi subwoofer, plus 2 boxe spate (dreapta şi stânga). Oferă efecte superbe de sunet surround.
7.1 – adaugă 2 boxe faţă de 5.1, direct la stânga şi la dreapta persoanei care ascultă. Aceasta este cea mai bună configuraţie pentru camerele mari şi este alegerea tipică a audiofililor.


<>
 

Cât de uşor este de configurat şi utilizat un sistem Home Cinema?

Toate pachetele Home Cinema sunt uşor de configurat şi de utilizat, unele dispunând de cabluri codate pe culori, astfel încât să puteţi despacheta setul cu uşurinţă şi să îl configuraţi în câteva minute. De asemenea, puteţi să calibraţi automat boxele la niveluri optime prin simpla apăsare a unui singur buton, utilizând tehnologia DCAC exclusivă. Un avantaj important al sistemelor Home Cinema complete este siguranţa că toate componentele vor funcţiona perfect împreună.

 

Cum va arăta un sistem Home Cinema în cameră?

Graţie inovaţiilor din tehnologia boxelor şi amplificatoarelor, un sistem Home Cinema de înaltă calitate poate fi montat acum în mobilier sau poate furniza sunet surround Full HD din boxe discrete, de dimensiuni mici. Fie că optaţi pentru boxe mici, de mărimea unei mingi de golf, pentru un sistem aproape invizibil cu boxe wireless sau pentru un stativ TV cu design frumos, cu sistem de cinema integrat, vă veţi bucura întotdeauna de un sunet superior, bazat pe cele mai noi tehnologii audio.

<>
 

Construiţi-vă propriul sistem

Oferiţi sunetului Home Cinema o imagine cinematografică de dimensiuni mari pe măsură. Un proiector Home Cinema poate fi conectat perfect la un sistem Home Cinema  pentru a completa sunetul de înaltă calitate al acestuia. Indiferent dacă doriţi un proiector cu configuraţie simplă sau unul de înaltă performanţă, vă puteţi baza pe cea mai nouă tehnologie inovatoare pentru a furniza imagini vii extrem de detaliate, la înaltă definiţie superbă.

Ce mai aşteptaţi?

Pentru o mai usoara alegere va prezentam doua modele,alese aleatoriu :
Producator: Samsung 
Model: HT-Z220 

DVD Player
 
Suport redare: DVD/DVD+R/DVD-R/DVD+RW/DVD-RW/CD/CD-R/CD-RW /VCD/SVCD/MP3/JPEG Viewer/WMA/DIVX (including XVID) 
Sunet: Dolby Digital, Dolby Pro Logic II, DTS 
Alte caracteristici: Tuner FM, HDMI-CEC, Wireless-Ready 
DVD Recorder 
Inregistrare: Nu 
Suport inregistrare: Nu 
HDD: Nu 
Boxe 
Putere totala: 850 W 
Alte caracteristici: 5.1 Canale 
Conectivitate 
SCART: Nu 
DVI: Nu 
S-Video: Nu 
Component Video: Da 
Altele: USB Host, HDMI Out, Audio Inputs (1), Optical Inputs (1), Mic Jack (2) 
General 
Dimensiuni [mm]: 180 x 320 x 380 
Greutate [kg]: 12.5 


Producator: LG# 
Model: HT353SD 

DVD
 
Player Blu-Ray: Nu 
Recorder Blu-Ray: Nu 
Format redare/Tipul discului: CD, 
DVD-R, DVD-RW, DVD+RW, CDG, VCD, 
SVCD, CD-R/CD-RW, MP3CD, WMA, 
JPEG Viewer, Divx 5.0, Xvid 
Tuner radio: Da 
Facilitati 
Functii: Sistem Virtual Sound Matrix (VSM) 10.1 
Boxe 
Putere totala: 300W 
Putere sateliti fata: 2x45W 
Putere satelit centru: 45W 
Putere sateliti spate: 2x45W 
Putere subwoofer: 75W 
Sateliti spate wireless: Nu 
Conectivitate 
HDMI: Nu 
Conectori: Portable Input Jack(3.5) 
Progressive Scan (PAL./NTSC) 
SCART connection 
AUX input 
Portable 3.5mm jack inout 
Composite connection 
Video Signal OUT Component 
SCART connection 
USB 
General :
Dimensiuni: Main: 360x63x320mm 
Difuzor: 99x114x87mm 
Subwoofer: 156x325x320mm 
Greutate: Main: 3.2kg 
Difuzor: 0.34kg 
Subwoofer: 3.5Kg



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu